EN | NL

VERZENDING

Kiala en Taxipost Secure voor België

Voor onze Belgische klanten hebben we twee verzendopties!
U kan tijdens de afhandeling van uw bestelling op Donodot kenbaar maken of u verzending wil via Kiala of Taxipost Secure.
 

1. Kiala

Kiala is een unieke oplossing om het leven van de actieve consumenten te vergemakkelijken!
Wij versturen uw pakje via ons Kiala Punt door, naar een door u gekozen Kiala Punt in uw buurt. Na uw bestelling en betaling op Donodot zal u van Kiala een e-mail krijgen om uw Kiala Punt te kiezen. Nadat u gekozen heeft brengt Kiala ons op de hoogte van uw keuze en dan kunnen we het pakketje gaan versturen. Als uw pakje is toegekomen op uw gekozen Kiala Punt zal u opnieuw via e-mail, GSM (sms) of telefoon gecontacteerd worden door Kiala om te melden dat u uw pakje kan ophalen in uw Kiala Punt.
U heeft dan 14 dagen de tijd om uw pakketje aftehalen in uw Kiala Punt.

 

Er zijn zo een 460 Kiala Punten in gans België en de soort winkel kan variëren van krantenwinkels tot kruidenierswinkeltjes, tankstations en kleine buurtwinkels. Voordeel is ook de ruime openingsuren die de meeste Kiala Punten bieden. (Is afhankelijk van Kiala Punt tot Kiala Punt). Sommige Kiala Punten zijn al open van 5, 6 of 7 uur 's morgens en andere sluiten pas om 20u, 21u of zelfs 22u 's avonds.
De openingsuren, dagen en info van elk Kiala Punt staan vermeld in de lijst die u zal zien als u uw Kiala Punt kiest. Het grote voordeel van Kiala is dat je zelf kan beslissen wanneer je om je pakje gaat. 's Morgens voor het werk, tussen de middag of 's avonds na het werk. Met een beetje geluk heb je misschien een Kiala Punt op het traject van je huis naar je werk of misschien dicht bij je huis of je werk. Dit is een gemakkelijke manier voor mensen die een ganse dag gaan werken en dus overdag niet thuis zijn als Taxipost langskomt.

Leveringstermijn via Kiala is tussen de 3 a 4 werkdagen vanaf het bij ons vertrekt. (weekends en feestdagen niet inbegrepen!).


NOTA: Breng zeker uw identiteitskaart mee naar uw Kiala Punt!! Zoniet zal u uw pakje niet meekrijgen!

 

2. Taxipost Secure

Wij kiezen bewust voor de verzekerde zending Taxipost Secure, dit om u een verzekerde en veilige zending te bieden! Taxipost levert uw pakje aan huis of het aangegeven adres dat u opgaf. Er wordt steeds een handtekening gevraagd als bewijs van ontvangst. Indien u op het tijdstip van levering niet thuis bent zal u een kaartje terug vinden om te melden dat ze bij u langsgeweest zijn.
U kan dan na contact met De Post kiezen voor een 2e levering ofwel kan u het pakje ophalen in het dichtsbijzijnde Postkantoor. Uw pakje blijft 10 dagen ter beschikking voor u bij De Post. Alle info vind u op het kaartje terug.

 

 

Gelieve bij de levering altijd goed te controleren of uw pakje er in orde uitziet! Bij duidelijke schade eerst de inhoud controleren in het bijzijn van de bezorger. Indien de inhoud beschadigd is kan u deze zending niet accepteren en terug meegeven aan de bezorger.

 

Levering in België

Kiala

Lagere verzendkosten! Wij rekenen u een vast tarief aan van € 5,00 voor pakketjes tussen de 0 - 15 Kg.

 

 • Leveringstermijn tussen de 3 a 4 "werkdagen" in België vanaf het bij ons vertrekt. (weekend niet inbegrepen!)
 • U kiest zelf uw afhaal - Kiala Punt.
 • U haalt uw pakje op, op de dag en het uur dat het u past.
 • Pakje blijft 14 dagen op u wachten in uw Kiala Punt.
 • Gratis online track en trace van uw pakje via de Kiala website.
 • Verwittiging door Kiala dat uw pakje is toegekomen in uw gekozen Kiala Punt.
 • Meer info over Kiala op www.kiala.be/nl

 

NOTA: Indien uw pakket tussen de 15 - 30 Kg weegt zal de verzending automatisch met Taxipost Secure verzonden worden. Dit omdat Kiala geen verzendingen doet boven de 15 Kg! 

 

Taxipost Secure

GRATIS verzending vanaf € 75,00 in België!

 

 • Aankoop > € 75,00 = Gratis
 • Aankoop < € 75,00 = gewicht van colli
 • 0 - 2 kg = € 6,70
 • 2 - 10 kg = € 8,70
 • 10 - 30 kg = € 10,70

 

 • Leveringstermijn = 1 a 2 werkdagen (weekend niet inbegrepen!)

 

Levering in Nederland en Luxemburg

GRATIS verzending vanaf € 100,00 in Nederland en Luxemburg!

 

 • Aankoop > € 100,00 = Gratis
 • Aankoop < € 100,00 = gewicht van colli
 • 0 - 10 kg = € 9,99
 • 10 - 30 kg = € 23,99

 

 • Leveringstermijn = 3 a 5 werkdagen (weekend niet inbegrepen!)

 

Voor Nederland en Luxemburg werken we voor de verzending samen met DPD Post Pakket Service.
Uw pakje wordt netjes aan huis geleverd! Indien u niet thuis bent wordt uw pakje nog een 2e en 3e maal aangeboden op uw thuisadres.


Wij werken samen met DPD en TNT voor buitenlands transport omwille van de goedkopere verzendtarieven.

 

Levering in de rest van de Europese Unie

Wordt berekend op het gewicht van de colli en naar welk land we de zending moeten sturen.

 

 • 0 - 10 kg = € 17,99
 • 10 - 30 kg = € 41,99

 

 • Levertermijn = 5 a 7 werkdagen (weekend niet inbegrepen!)

 

Voor alle andere landen binnen de Europese Unie werken we voor de verzending samen met DPD of TNT Post Pakket Service. Uw pakje wordt netjes aan huis geleverd! Indien u niet thuis bent wordt uw pakje nog een 2e en 3e maal aangeboden op uw thuisadres.


Wij werken samen met DPD en TNT voor buitenlands transport omwille van de goedkopere verzendtarieven.

 

Status verzending

Wij werken voor de verzending met Taxipost Secure, Kiala, DPD en TNT Post Pakket Service. Van zodra uw bestelling verzonden is volgen wij deze op aan de hand van de Track en Trace code. Op deze manier kunnen wij precies zien wat de status van uw bestelling is en waar uw pakje zich bevindt.

 

 

NOTA: In uitzonderlijke gevallen hebben wij producten met een groot gewicht (+30 kg).
In deze gevallen zullen wij onze verzendkosten moeten aanpassen desondanks het aankoopbedrag. Dit wordt duidelijk aangegeven bij het artikel zelf en tijdens de checkout procedure.

 

Uitzonderingen die we altijd met Taxipost Secure versturen!
We hebben een paar grote stukken in onze collectie zitten die altijd met Taxipost Secure verzonden worden ongeacht welke optie u kiest of van welk land u bent. Dit omdat sommige doos-maten niet geaccepteerd worden door Kiala, DPD en TNT. Bij de betreffende artikelen staat dan ook een melding bij de omschrijving als het enkel via Taxipost verzonden wordt.

 

gebruikersnaam of e-mail adres
wachtwoord
inloggen registreren
paswoord vergeten

 

Zoek op trefwoord
Subtotaal:  0
Toon winkelwagentje
Algemene voorwaarden  |  powered by duotix |  Inloggen